Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές …


Ουαί υμίν…

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την απάντηση σας κα Πρωτοπαπά προς τον επικεφαλής της παράταξης μας Κώστα Λογοθέτη, στην οποία λέτε κατηγορηματικά ότι «ούτε εσείς ούτε και κανένας άλλος από το συνδυασμό σας δεν εμπλέκεται με εργολάβους».

Επειδή όμως ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ελπίζω να μπορέσετε πειστικά να μας απαντήσετε στην παρακάτω απορία:

Μεσάνυχτα 9ης προς 10ης Μαΐου σε παραλιακό μαγαζί της πόλης μας και σε ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ, με τα χαμόγελα και τα τσουγκρίσματα των ποτηριών να δίνουν και να παίρνουν, βρισκόταν, σε παρακείμενο του δικού μου τραπεζιού τραπέζι, ο δημοτικός μας εργολάβος κ. ΒΛΑΧΟΣ με αρκετούς υποψηφίους του συνδυασμού σας. Ενδεικτικά αναφέρω: Εκ δεξιών του και σε πολύ κοντινή απόσταση η κ. ΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ, εν συνεχεία οι κ.κ ΧΑΡΙΛΑΟΣ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ, από την απέναντι πλευρά και εξ αριστερών του κ. ΒΛΑΧΟΥ ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ και οι δυο ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ.

Αλήθεια κα ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ γιορτάζατε κάτι;

Γιορτάζατε το κλείσιμο κάποιας συμφωνίας; Μικρή Πόλη είμαστε, Πολλά ακούγονται!

Αφού κανένας από τον συνδυασμό σας δεν εμπλέκεται με εργολάβους, τι δουλειά είχαν εκεί όλοι οι υποψήφιοι σας και οι κόρες σας;

Αν δεν γνωρίζατε οφείλετε απόψε κιόλας να τους διαγράψετε, αν δεν τους διαγράψετε, ως θεολόγος γνωρίζετε καλυτέρα από εμένα το εξής αγιογραφικό:
Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές …

Αναμένοντας την απάντηση σας.

Προηγούμενο Ο Κώστας Λογοθέτης κατέθεσε τη δήλωση υποψηφιότητας του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά"
Επόμενο Πάνω από τα πτώματα μας θα βάλει χέρι ο Βλάχος στην περιουσία των δημοτών